Allmas

…ha nem csak híreket, hanem olvasnivalót is keresel!

A paleolit szakácskönyv – a köménymag

Köménymag

Köménymag

Hogyan készüljön egy paleolit étel? Milyen alapanyagokat használjunk? Milyen ízesítést kövessünk? Ezekre és a hasonló kérdésekre választ találhatunk a paleolit szakácskönyv segítségével. A paleolit elve szerint a természetes étkezés és mozgás alapvető segítség az egészségünk fenntartásában. Az ételkészítéshez és a szemlélet elsajátításához segítséget nyújt egy jól összeállított, illetve rendszeresen bővülő szakácskönyv. Az alapanyagok és a fűszerek kiválasztása során is a paleo szemlélet elveit vegyük alapul. Használjunk hazánkban előállított, megtermelt, szedett, gyűjtött alapanyagot és főként hazai fűszereket! A fűszerek színesítik és emészthetőbbé teszik az ételeinket. A fűszerhasználat adja meg a konyhánk jellegzetességét. A köménymag különleges ízű fűszer, segíti a hús- és zöldségételeink emésztését, kitűnő ízt ad a sült húsnak, a házikolbásznak, nélküle egy igazi finom káposztaétel elképzelhetetlen. Felhasználható arra is ez a fűszer, hogy paleo túróból egy harmonikus ízű körözöttet készítsünk.

Print Friendly
Categories
Gasztronómia

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás