Aromákban gazdag a barbecue pác
A pácolás egy olyan áztatásos technika, amivel garantáltan elérhetjük, hogy a vágyott aromák mélyen behatolnak a húsok rostszerkezetébe. Ebben a formában olyan eredményt fogunk kapni, mintha magába a tömény ízharmóniába harapnánk bele az étkezés során. A barbecue pác a sokféle összetevőjével olyan speciális keverék, ami biztosan elnyeri a tetszésünket.
A barnacukor gondoskodik a kellemesen édes élményről, a Cayenne és szecsuani bors megadja a kellő csípős jelleget, a paradicsom, olaj mustár pedig a savanykás élményt nyújtja. Ezeken kívül, a barbecue pác spanyol füstöltpaprikát, fűszerköményt, koriandermagot és kakukkfüvet is tartalmaz. Ezen összetevők megfelelő arányú keverékéből pedig valódi csoda születik.
A barbecue pác felhasználása rendkívül egyszerű feladat. A húsokat egy zacskóba tesszük, amit megtöltünk a lével és hagyjuk 3-18 órát állni. Végül pedig némi sózást követően kezdetét veheti a sütés. Amennyiben eddig nem próbáltuk volna, akkor a barbecue pác fenséges élményt fog nyújtani, amit gyakran át akarunk majd élni.