Ilyen ízeket is ki lehet próbálni egy olasz kézműves fagyizóban
Még alig kezdődött meg a 2021-es év, de már mindenkinek elege volt az egy éven keresztül folyamatosan zajló koronavírus őrületből. Az emberek mentális állapotát teljesen leterhelte ez a kialakult helyzet, ami teljesen érthető. Nagyon sokan várják az időpont, amikor ismét kinyitnak a teraszok, cukrászdák és végre ki lehet mozdulni egy kicsit otthonról szájmaszk nélkül. Érdemes felkészülni erre időben és előre megrendelni a szükséges fagylalt mennyiséget az értékesítés céljából. Nem semmi, hogy milyen választékkal tud várni egy olasz kézműves fagyi nagyker.
Igazán széles a paletta, aminek egyértelműen a lelkiismeretes munka és valódi szakértelem adja az alapot. Az igények is sokat változtak az elmúlt években, hiszen megjelentek olyan aromák, amelyek régen egyszerűen nem voltak. A citrom, eper, zöldalma, csokoládé, meggyes mák, sárgadinnye, sztacsatella és tiramiszu mellé, bejöttek olyan ízek, amilyen az oreo, madártej, kinder pingvin, sós karamell, ricotta karamellizált fügével, New York sajttorta és még jó néhány egyedi aroma, amit mindenképpen megéri próbára tenni.
A Hisztéria Fagylalt nagyker választéka ugyanakkor kedvez azon vendégeknek is, akik a diétájuk szigorú betartása miatt, vagy betegségükből adódóan cukormentes termékekre vágynak. Ebben a kategóriában is van eper, csokoládé, valamint banán, erdei gyümölcs, áfonyás yoghurt, amelyek továbbá tejmentesek a laktózra érzékenyek nagy örömére. Egyértelműen látható tehát, hogy a választék rendkívül sokrétű és mindenkinek örömére szolgál, tehát az olasz kézműves fagyi egyáltalán nem okoz csalódást.
A nagyobb mennyiség megrendelése sem jelent problémát, hiszen a készítéstől kezdve egészen a kiszállításig kiforrott metódus áll rendelkezésre, ami biztosítani tudja a folyamatos ellátást. A készítmények mélyhűtés állapotában 60 napon keresztül tárolhatóak, a kínáló pultba kihelyezve pedig 8 napon keresztül fogyaszthatóak. A fagyizás olyan élmény, amire a legtöbben nagy örömmel gondolnak a meleg nyári hónapokban. Teremtsen erre lehetőséget és kínáljon minőséget! Társai leszünk ebben a folyamatban.