
Készülés az esküvői ebédre: árak és egyéb hasznos tudnivalók
Ha egy esküvőn finomak az ételek, az már nyert ügy, de ehhez nagyon jól kell kiválasztani a menüsort. Mivel nem lehet minden meghívott egyéni igényeinek megfelelni, ezért törekedni kell arra, hogy sokféle finomságot tartalmazzon az ételsor, így mindenki megtalálja benne a fogára való falatokat. Persze egy ilyen menüsor összeállítása nem alacsony összegbe kerül.
Ha kíváncsi arra, hogy milyen költségekkel járhat egy esküvői ebéd, akkor mindenképp érdemes szétnéznie a www.eskuvonkhelyszine.hu weboldalon. Az első benyomás a vendégek fogadásakor történik, ezért lényeges, hogy az esküvői helyszínre a hosszadalmas, fárasztó utazást követően megérkező meghívottakat ízletes étellel és itallal kínáljuk. Továbbá, a vendégváró tartalmát célszerű annak függvényében összeállítani, hogy mennyi idő telik el az érkezéstől a vacsora kezdetéig.
A Fenyőharaszt Kastélyszálló azért ideális választás az esküvő megtartásához, mert nemcsak gyönyörű a helyszín, hanem az üzemeltetői szükség esetén magukra vállalják a teljes szervezést és a vendéglátó család vagy fiatal pár igényeinek megfelelően kialakítják a menüsort is. Amennyiben nem volna semmi ötlete az ételsort illetően, akkor tanácsot is adnak erre vonatkozóan, illetve a weboldalukon is sokféle ínyencséget lehet megtalálni. A nyál összefut a szánkban amikor a képeket nézzük! A vendégváró falatok elfogyasztása után általában kezdődik a szertartás, valamint a fényképezés és a szabad programok.
Ezt követően az ünnepi vacsora feltálalása jön, ami az előételekkel kezdődik. Az esküvői vacsora lehet ültetett tálszervizes, amikor a felszolgálók az asztalokhoz viszik az ételeket, de dönthetünk a svédasztalos mellett is. Ebben az esetben a vendégek egy gazdagon terített büféasztalról választhatják ki a számukra megfelelő falatokat. A kettő akár kombinálható is, amikor csak a levest szervírozzák, a főételek pedig svédasztalról fogyaszthatóak. Természetesen az ellátásért fizetendő összeg sokban függ a felszolgált ételfajták számától, mennyiségétől.